Fiatalos lendület, megbízható szakértelem

Az STS mozaikszó a villamos energetikai iparágban több mint 15 éve jól ismert, megbecsült név. A társaságunkat a kezdetektől fogva, a fiatalos dinamizmus és a megbízhatóság jellemezte, mely tulajdonságok az évek során megszerzett tapasztalatokkal kiegészülve, nemzetközi szinten is minőségi mérnök tevékenységre képes szervezetet faragott belőlünk.

Az STS Group Zrt.-ből való kiválásunk óta vállalatunk célja és működése nem változott. Tevékenységünk előterében továbbra is az ügyfélközpontú, megbízható, magas szintű kiszolgálás áll. Ezek a hagyományok azok, amelyekre munkánkat a jövőben is építeni fogjuk, amellett, hogy megőrizzük a cég jó hírnevét. Ennek megfelelően, továbbra is megfontoltan haladunk, és fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat.

Társaságunk megalakulása óta fontosnak tartja a környezetvédelmet, épp ezért különleges hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő és energiahatékony megoldásokra. Mély szakértelemmel bírunk a megújuló energetikai rendszerek tervezésében és kivitelezésében.

Az Észak-Dunántúli Áramszolgáltató Hálózati igazgatójaként is mindig a minőségi, ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítsunk. TERVEZÉS Hiba mentes kivitelezés alapja a hiba mentes tervezés. Éppen ezért vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a tervezés minőségére ,melyet kiemelkedő szaktudású kollégáink naprakész tudással végeznek. Sokéves mérnöki tapasztalat, szakértelem, precizitás, minőség, megbízhatóság, dinamizmus, – ez az STS.

Tanácsadás

Hozzáértő mérnök-tanácsadóink a projektek összes fázisában biztos szakmai támogatást nyújtanak, hogy ügyfeleink kellően megalapozott döntések alapján gazdaságosan és hatékonyan valósíthassák meg fejlesztési elképzeléseiket.

Kivitelezés

Az STS Service Kft. számos projekt magas színvonalú, gazdaságos kivitelezését végezte. Jól képzett mérnökgárdánk sokéves tapasztalattal, széles körű referenciákkal rendelkezik épületvillamossági, és megújuló energetikai projektek kivitelezésben.

Üzemeltetés

Munkatársaink szaktudására és tapasztalatára támaszkodva ésszerű költségek mellett, optimális feltételekkel és hatékonyan üzemeltetjük a ránk bízott ingatlanokat, és megújuló energetikai erőműveket, ezzel javítjuk a gazdaságosságot, és növeljük az épületek, erőművek élettartamát.

Tervezés

Hiba mentes kivitelezés alapja a hiba mentes tervezés. Éppen ezért vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a tervezés minőségére ,melyet kiemelkedő szaktudású kollégáink naprakész tudással végeznek.

Lépj velünk kapcsolatba

A küldéssel kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot!