Menü

Cégcsoport

Az STS mozaikszó a villamos energetikai iparágban több mint 15 éve jól ismert, megbecsült név. A társaságunkat a kezdetektől fogva, a fiatalos dinamizmus és a megbízhatóság jellemezte, mely tulajdonságok az évek során megszerzett tapasztalatokkal kiegészülve, nemzetközi szinten is minőségi mérnök tevékenységre képes szervezetet faragott belőlünk. Az STS Group Zrt.-ből való kiválásunk óta vállalatunk célja és működése nem változott. Tevekénységünk előterében továbbra is az ügyfélközpontú, megbízható, magas szintű kiszolgálás áll. Ezek a hagyományok azok, amelyekre munkánkat a jövőben is építeni fogjuk, amellett, hogy megőrizzük a cég jó hírnevét. Ennek megfelelően, továbbra is megfontoltan haladunk, és fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat.

Társaságunk megalakulása óta fontosnak tartja a környezetvédelmet, épp ezért különleges hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő és energiahatékony megoldásokra. Mély szakértelemmel bírunk a megújuló energetikai rendszerek tervezésében és kivitelezésében, ezért vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a tervezés minőségére, melyet kiemelkedő szaktudású kollégáink naprakész tudással végeznek. Sokéves mérnöki tapasztalat, szakértelem, precizitás, minőség, megbízhatóság, dinamizmus, – ez az STS.

STS ENGINEERING AND CONSTRUCTION KFT.


Tevékenységi köre erőművek és villamos elosztóhálózatok tervezése, valamint nagyfeszültségű alállomások és távvezetékek építés fővállalkozása.
STS SERVICE KFT.


Az STS Service Kft. naperőművek építési fővállalkozással és középfeszültségű csatlakozások kivitelezésével foglalkozik.
STS BIO KFT.


Az STS Bio Kft. a megújuló energetikai tüzeléstechnikával és tüzelőanyag gyártással foglalkozik.
STS POWERPLANT KFT.


Tevékenysége erőmű projektek fejlesztése és értékesítése.