Menü

Szolgáltatások

Tervezés és fejlesztés

A hibamentes megvalósítás hibamentes terveken alapul. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tervezés minőségére, amelyet kiemelkedő szakembereink végeznek naprakész tudással. Az STS több mint 1500 MW megújuló energetikai projekt tervezését és fejlesztését végezte Magyarország területén és világszerte, amelyek kimagaslóvá teszik vállalatunkat. Cégünk nagyfeszültségű alállomások és hálózati csatlakozások tervezésével is foglalkozik.

Az STS fejlesztő és mérnöki csapata tervezi, végrehajtja és kezeli az összes szükséges folyamatot a különféle szabályozási és tervezési csatornákon keresztül mindaddig, amíg a kulcsrakész projektje létre nem jön.

Kapcsolat

Tervezés és fejlesztés
Naperőműparkok kivitelezése

Naperőműparkok kivitelezése

Az STS Csoport tagjaként az STS Service Kft. számos projekt magas színvonalú, gazdaságos kivitelezését végezte. Jól képzett mérnökgárdánk sokéves tapasztalattal, széles körű referenciákkal rendelkezik épületvillamossági, és megújuló energetikai projektek kivitelezésben.

Fővállalkozásaink során a megvalósítandó projekt kiviteli terveinek elkészítésével Megbízóink számára a legköltséghatékonyabb, ennek ellenére minőség központú erőmű kivitelezését tudjuk biztosítani. A tervezési, illetve építési feladat és felelősség egy kézben tartása megnyugtató megoldást jelent megbízóinknak. Kreativitásra, szakmaiságra, minőségre törekszünk.

Kapcsolat

Hálózati csatlakozások

Az STS Engineering and Construction Kft., nagyfeszültségű villamos alállomások és távvezetékek kivitelezését és tervezését végzi. Cégünk a sok éves Szolgáltatói tapasztalatokat ötvözi a fiatal mérnökeink dinamizmusával, mely egyedivé teszi szolgáltatásaink minőségét. Cégünk portfóliójában szerepelnek az ország legmeghatározóbb megújuló erőművi hálózati csatlakozások tervezése és kivitelezése.

Kapcsolat

Hálózati csatlakozások
Épületekre integrált naperőművek

Épületekre integrált naperőművek

Az STS Service Kft. komplex megoldásokat nyújt egészen a háztartási méretű kiserőművektől a különböző gyárak és egyéb ipari ingatlanok önfogyasztásának mérséklésére, avagy kiváltására. Cégünk foglalkozik szigetüzemű megoldásokkal, illetve hálózatra csatlakozó egyéb rendszerekkel.

Kivitelezéseink során kollégáink komplex számításokat végeznek, hogy megrendelőink számára csak is az optimális megoldásokat tudjuk ajánlani.

Kapcsolat

Üzemeltetés

Az STS többek között naperőművek, villamos hálózatok és alállomások üzemeltetését és karbantartását is végzi. Szakembereink egészen 0,5 MW és az 50 MW skálán képesek kimagasló szolgáltatást nyújtani. Nem csak erőművek, de villamos hálózatok és alállomások ütemezett karbantartásával és diagnosztikájával is foglalkozunk. Értékesítés, illetve átadás előtti projektek esetében pedig a vételre, illetve az átadás lehetőségére készítünk részletes műszaki, gazdasági tanulmányt.

Kapcsolat

Üzemeltetés
Villamos berendezés gyártás

Villamos berendezés gyártás

Hamarosan...

Kapcsolat

Tárolás

Hamarosan...

Kapcsolat

Tárolás