Történet

Ismerje meg cégünk történetét
A cégcsoport megalakulása óta az ambiciózus és tehetséges fiatalságra építi jövőjének stratégiáját. Az alapító villamosiparban eltöltött múltja és az ott megszerzett szakértelme kamatozik tovább az őt követő generáció dinamizmusával, melynek eleme a fenntarthatóság és a tudás folyamatos szélesítése és átadása a következő nemzedékeknek.

2002.01.

Alapítás éve

2006.01.

Első szélerőmű projekt átadása,
Zrt.-vé alakulás

2008.01.

Több mint 200 MW megújuló erőműi kivitelezési referencia

2010.01.

Videoton felvásárolja az 
STS Group Zrt. 51%-át

2012.01.

A vállalat visszakerül az alapítóhoz

2014.01.

Cégcsoporttá alakulás

2016.06.

32 MW naperőmű sikeres engedélyeztetés

2017.11.

Első 499 kW-os kivitelezési referencia

2018.09.

500 MW sikeres naperőműengedélyeztetés

2019.03.

26 MW kivitelezési referencia

2019.07.

Több, mint 1200 MW engedélyezett naperőmű projekt

2019.10.

Az első saját 120/20 kV-os alállomással rendelkező, aktuálisan a legnagyobb naperőműpark kivitelezése és bekapcsolása

2020.01.

50 MW kivitelezési referencia

Víziónk

Ismerje meg cégünk mozgató rugóit

Miért mi?

Csupán néhány érv, amely mellettünk szól
Számunkra a mérnök szolgáltatás nem csupán munka, hanem hivatás. Mi nem azt keressük, hogyan lehet egy feladatot pusztán megoldani, hanem hogy hogyan lehet az a lehető legoptimálisabban megoldani. Mi nem szerződéseket menedzselünk, hanem mérnöki munkát végzünk projekt szemlélettel. Mi nem pusztán tulajdonosok vagyunk a vállalatainkban, hanem maguk a mérnökök is. Minden szakmában a szakember határozza meg a minőséget, mi magunk vagyunk erre a garancia.

Menedzsment

Ismerje meg cégünk mozgató rugóit
Az STS márka alapítója, Tamás több mint 35 éve aktív az energiapiacon, pályafutását az Észak-dunántúli Áramszolgáltatónál kezdte, mint kezdő mérnök. A ranglétrát megmászva a vállalatot a privatizálása után 2002-ben hagyta el Hálózati Igazgatói pozícióból, mely akkor már, mint EON működött. Ez idő óta Tamás több nagy volumenű megújuló energetikai projekt lebonyolítását tudhatja maga mögött, többek között nevéhez fűződik a Magyar szélerőmű kapacitás nagyrésze, valamint az ország legnagyobb naperőmű projektjei. Tamás villamosmérnöki és közgazdásági diplomával rendelkezik, melyeket a Budapesti Műszaki Egyetemen és a Corvinus Egyetemen szerzett.

Gyepes Tamás

Főmérnök, Tulajdonos
gyepes.balazs@stsgroup.hu

Gyepes Balázs

Ügyvezető
Balázs gyerekkora óta az energetikai pályára készült, mellyel nemcsak a generációváltást, hanem a vállalat konzisztenciáját is próbálja megtestesíteni. Célja, hogy egy új szellemiséget vigyen az energiaellátásba, hogy az a megújuló energetikai rendszerekre támaszkodva is fenntartható lehessen. Az erőművi szemléletet a Budapesti Műszaki Egyetemen Energetikai mérnöki diplomájának megszerzése során szívta magába, melyet a megújulók iránti folyamatos érdeklődésével kombinálva fejleszt nap mint nap. 2013 óta foglalkozik napelemes rendszerekkel főleg erőművi méretekben.
kanyo.robert@stsgroup.hu

Kanyó Róbert

Kivitelezési osztályvezető
kovacs.arnold@stsgroup.hu

Kovács Arnold

Tervezési osztályvezető

Cégcsoport

Az STS mozaikszó a villamos energetikai iparágban több mint 15 éve jól ismert, megbecsült név. A társaságunkat a kezdetektől fogva, a fiatalos dinamizmus és a megbízhatósság jellemezte, mely tulajdonságok az évek során megszerzett tapasztalatokkal kiegészülve, nemzetközi szinten is minőségi mérnök tevékenységre képes szervezetet faragott belőlünk. Az STS Group Zrt.-ből való kiválásunk óta vállalatunk célja és működése nem változott. Tevékenységünk előterében továbbra is az ügyfélközpontú, megbízható, magas szintű kiszolgálás áll. Ezek a hagyományok azok, amelyekre munkánkat a jövőben is építeni fogjuk, amellett, hogy megőrizzük a cég jó hírnevét. Ennek megfelelően, továbbra is megfontoltan haladunk, és fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat.

Társaságunk megalakulása óta fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezáltal a környezetkímélő és energiahatékony megoldásokat priorizáljuk.

Mély szakértelemmel bírunk a megújuló energetikai rendszerek tervezésében és kivitelezésében, ezért vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a tervezés minőségére, melyet kiemelkedő szaktudású kollégáink naprakész ismeretekkel végeznek. Sokéves mérnöki tapasztalat, minőség, megbízhatóság, dinamizmus,- ez az STS Csoport.
Társaságunk megalakulása óta fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezáltal a környezetkímélő és energiahatékony megoldásokat priorizáljuk.

Az STS Csoport főként megújuló energiákra alapozott erőművek fejlesztésével, tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével foglalkozik. A cégcsoporton belül az egyes feladatköröket külön cégekbe szerveződve végezzük, így az STS ECO Kft. (STS Engineering & Construction Kft.) végzi az egyes erőművek tervezési, engedélyeztetési és nagyfeszültségű hálózat és villamosmű építési feladatait, míg az STS Service Kft. végzi a naperőművek kivitelezését és a középfeszültségű hálózati csatlakozások megvalósítását.

Keressen minket bizalommal

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
office@stsgroup.hu

  Amennyiben kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  AJÁNLATOT KÉREK

  KAPCSOLAT

  +36 70 678 2091
  NYITVATARTÁS

  08:00 – 17:00
  HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK

  08:00 – 14:30
  PÉNTEK
  DNA - Copyright 2021. Design by adatfalo
  Facebook
  LinkedIn
  crosschevron-down