Történet

Ismerje meg cégünk történetét
A cégcsoport megalakulása óta az ambiciózus és tehetséges fiatalságra építi jövőjének stratégiáját. Az alapító villamosiparban eltöltött múltja és az ott megszerzett szakértelme kamatozik tovább az őt követő generáció dinamizmusával, melynek eleme a fenntarthatóság és a tudás folyamatos szélesítése és átadása a következő nemzedékeknek.

2002.01.

Alapítás éve

2006.01.

Első szélerőmű projekt átadása,
Zrt.-vé alakulás

2008.01.

Több mint 200 MW megújuló erőműi kivitelezési referencia

2010.01.

Videoton felvásárolja az 
STS Group Zrt. 51%-át

2012.01.

A vállalat visszakerül az alapítóhoz

2014.01.

Cégcsoporttá alakulás

2016.06.

32 MW naperőmű sikeres engedélyeztetés

2017.11.

Első 499 kW-os kivitelezési referencia

2018.09.

500 MW sikeres naperőműengedélyeztetés

2019.03.

26 MW kivitelezési referencia

2019.07.

Több, mint 1200 MW engedélyezett naperőmű projekt

2019.10.

Az első saját 120/20 kV-os alállomással rendelkező, aktuálisan a legnagyobb naperőműpark kivitelezése és bekapcsolása

2020.01.

50 MW kivitelezési referencia

Víziónk

Ismerje meg cégünk mozgató rugóit

Miért mi?

Csupán néhány érv, amely mellettünk szól
Számunkra a mérnök szolgáltatás nem csupán munka, hanem hivatás. Mi nem azt keressük, hogyan lehet egy feladatot pusztán megoldani, hanem hogy hogyan lehet az a lehető legoptimálisabban megoldani. Mi nem szerződéseket menedzselünk, hanem mérnöki munkát végzünk projekt szemlélettel. Mi nem pusztán tulajdonosok vagyunk a vállalatainkban, hanem maguk a mérnökök is. Minden szakmában a szakember határozza meg a minőséget, mi magunk vagyunk erre a garancia.

Menedzsment

Ismerje meg cégünk mozgató rugóit
Az STS márka alapítója, Tamás több mint 35 éve aktív az energiapiacon, pályafutását az Észak-dunántúli Áramszolgáltatónál kezdte, mint kezdő mérnök. A ranglétrát megmászva a vállalatot a privatizálása után 2002-ben hagyta el Hálózati Igazgatói pozícióból, mely akkor már, mint EON működött. Ez idő óta Tamás több nagy volumenű megújuló energetikai projekt lebonyolítását tudhatja maga mögött, többek között nevéhez fűződik a Magyar szélerőmű kapacitás nagyrésze, valamint az ország legnagyobb naperőmű projektjei. Tamás villamosmérnöki és közgazdásági diplomával rendelkezik, melyeket a Budapesti Műszaki Egyetemen és a Corvinus Egyetemen szerzett.

Gyepes Tamás

Főmérnök, Tulajdonos
gyepes.balazs@stsgroup.hu

Gyepes Balázs

Ügyvezető
Balázs gyerekkora óta az energetikai pályára készült, mellyel nemcsak a generációváltást, hanem a vállalat konzisztenciáját is próbálja megtestesíteni. Célja, hogy egy új szellemiséget vigyen az energiaellátásba, hogy az a megújuló energetikai rendszerekre támaszkodva is fenntartható lehessen. Az erőművi szemléletet a Budapesti Műszaki Egyetemen Energetikai mérnöki diplomájának megszerzése során szívta magába, melyet a megújulók iránti folyamatos érdeklődésével kombinálva fejleszt nap mint nap. 2013 óta foglalkozik napelemes rendszerekkel főleg erőművi méretekben.
kanyo.robert@stsgroup.hu

Kanyó Róbert

Kivitelezési osztályvezető
kovacs.arnold@stsgroup.hu

Kovács Arnold

Tervezési osztályvezető

Cégcsoport

Az STS mozaikszó a villamos energetikai iparágban több mint 15 éve jól ismert, megbecsült név. A társaságunkat a kezdetektől fogva, a fiatalos dinamizmus és a megbízhatósság jellemezte, mely tulajdonságok az évek során megszerzett tapasztalatokkal kiegészülve, nemzetközi szinten is minőségi mérnök tevékenységre képes szervezetet faragott belőlünk. Az STS Group Zrt.-ből való kiválásunk óta vállalatunk célja és működése nem változott. Tevékenységünk előterében továbbra is az ügyfélközpontú, megbízható, magas szintű kiszolgálás áll. Ezek a hagyományok azok, amelyekre munkánkat a jövőben is építeni fogjuk, amellett, hogy megőrizzük a cég jó hírnevét. Ennek megfelelően, továbbra is megfontoltan haladunk, és fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat.

Társaságunk megalakulása óta fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezáltal a környezetkímélő és energiahatékony megoldásokat priorizáljuk.

Mély szakértelemmel bírunk a megújuló energetikai rendszerek tervezésében és kivitelezésében, ezért vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a tervezés minőségére, melyet kiemelkedő szaktudású kollégáink naprakész ismeretekkel végeznek. Sokéves mérnöki tapasztalat, minőség, megbízhatóság, dinamizmus,- ez az STS Csoport.
Társaságunk megalakulása óta fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezáltal a környezetkímélő és energiahatékony megoldásokat priorizáljuk.

Az STS Csoport főként megújuló energiákra alapozott erőművek fejlesztésével, tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével foglalkozik. A cégcsoporton belül az egyes feladatköröket külön cégekbe szerveződve végezzük, így az STS ECO Kft. (STS Engineering & Construction Kft.) végzi az egyes erőművek tervezési, engedélyeztetési és nagyfeszültségű hálózat és villamosmű építési feladatait, míg az STS Service Kft. végzi a naperőművek kivitelezését és a középfeszültségű hálózati csatlakozások megvalósítását.

Keressen minket bizalommal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing el
nostrud exercitati amco laboris nisi ut aliquip ex ea co
sit amet, cons nsectetur amodo.
office@stsgroup.hu

  Amennyiben kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  AJÁNLATOT KÉREK

  KAPCSOLAT

  +36 70 678 2091
  NYITVATARTÁS

  08:00 – 17:00
  HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK

  08:00 – 14:30
  PÉNTEK
  DNA - Copyright 2021. Design by adatfalo
  Facebook
  LinkedIn
  crosschevron-down