Szolgáltatások


Közel 20 éve az STS egy közismert név a magyar energetikában és jól ismert a világ számos pontján egyaránt. Gázmotorok telepítésétől a szélturbinák installálásán át az STS cégcsoport rengeteg különböző energetikai projektet vitt véghez. Többek között a magyar szélerőműtelepítések legjelentősebb szereplője, valamint ma már a naperőművekhez kapcsolódó szolgáltatások piacán is jelentős szerepvállalással vagyunk jelen. Mindezen tevékenységekhez kapcsolódnak a villamos ipar egyéb szegmensei, valamint egyéb az építőiparhoz kapcsolódó tevékenységek.

Megújuló
energetika

Cégünk főként a megújuló források hasznosítására pozícionálta magát a villamos energetikai feladatok mellett. Az évek során a piaci viszonyokat figyelembe véve igyekeztünk mindig az aktuális lehetőségeket maximálisan kihasználni.

A megújuló energetikán belül, legyen szó ipari ingatlanok napelemes fejlesztéséről, több hektáros nap vagy szélerőmű projektek megvalósítására, vagy esetleg biogázüzemek tervezéséről, építéséről vagy üzemeltetéséről, keresse kollégáinkat bizalommal.

Projekt 
Fejlesztés

EPC

Üzemeltetés

Műszaki 
Tanácsadás

Tervezés

Üzemeltetés

Kivitelezés

Diagnosztika

Villamos
hálózatok

Az erőműépítések egyik legfontosabb része a megtermelt energia szállítása. Cégünk egyik erőssége, hogy képes villamos hálózatok építésére és tervezésére minden feszültség szinten és ennek köszönhetően számos alállomás építése fűződik a nevéhez, melyek alapján egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani a piacon.
Kis, közép és magas feszültségen is egyaránt dolgozunk, mely vonatkozásában komplex energetikai projektek megvalósítására vagyunk képesek.

Berendezés gyártás

Hamarosan...

Tervezés

Üzemeltetés

Kivitelezés

Tervezés

Üzemeltetés

Kivitelezés

Diagnosztika

Energia tárolás

Hamarosan...

Építőipar

Hamarosan...

Tervezés

Üzemeltetés

Kivitelezés

Minőség és Biztonság

Tekintse meg minősítéseinket

Keressen minket bizalommal

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
office@stsgroup.hu

  Amennyiben kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  AJÁNLATOT KÉREK

  KAPCSOLAT

  +36 70 678 2091
  NYITVATARTÁS

  08:00 – 17:00
  HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK

  08:00 – 14:30
  PÉNTEK
  DNA - Copyright 2021. Design by adatfalo
  Facebook
  LinkedIn
  crosschevron-down